In de Amerikaanse staat Virginia is stemacteur Hal Douglas op 89-jarige leeftijd overleden. Hij is bekend van duizenden filmtrailers die hij heeft ingesproken, waaronder die van 'Forrest Gump'.

Douglas stierf in zijn woning in Lovettsville aan de complicaties van pancreaskanker. Zijn dochter maakte het nieuws van zijn overlijden enkele dagen nadien bekend.

De stemacteurs was, samen met Don LaFontaine en Don Morrow, een van de populairste voice-overstemmen en sprak onder meer trailers in voor films als 'Philadelphia', 'Forrest Gump', 'Meet the Parents' en 'Lethal Weapon'. Heel wat van die trailers begonnen met de voor Douglas kenmerkende woorden 'In a world'. (Belga/LVR)

In de Amerikaanse staat Virginia is stemacteur Hal Douglas op 89-jarige leeftijd overleden. Hij is bekend van duizenden filmtrailers die hij heeft ingesproken, waaronder die van 'Forrest Gump'. Douglas stierf in zijn woning in Lovettsville aan de complicaties van pancreaskanker. Zijn dochter maakte het nieuws van zijn overlijden enkele dagen nadien bekend. De stemacteurs was, samen met Don LaFontaine en Don Morrow, een van de populairste voice-overstemmen en sprak onder meer trailers in voor films als 'Philadelphia', 'Forrest Gump', 'Meet the Parents' en 'Lethal Weapon'. Heel wat van die trailers begonnen met de voor Douglas kenmerkende woorden 'In a world'. (Belga/LVR)