Woensdag gaat Brabançonne in première, de vierde langspeelfilm van regisseur Vincent Bal. De muzikale komedie vertelt het verhaal van twee harmonieën: de Vlaamse harmonie Sint-Cecilia en de Waalse En Avant. De film is een Vlaams-Waalse coproductie, met in de hoofdrollen Amaryllis Uitterlinden en Arthur Dupont.

De komedie is 100% Belgisch - 50% Vlaams en 50% Waals. Ze werd gedraaid in Brussel, de provincie Luxemburg en Antwerpen. Maar hoe zit het met de kennis van het Frans van acteurs en BV's? De reporters van StampMedia trokken naar de avant-première in Kinepolis Antwerpen en testten het uit. Bekijk het filmpje. (StampMedia/video: Evelyne Dockx en Lana Mortelmans)

Woensdag gaat Brabançonne in première, de vierde langspeelfilm van regisseur Vincent Bal. De muzikale komedie vertelt het verhaal van twee harmonieën: de Vlaamse harmonie Sint-Cecilia en de Waalse En Avant. De film is een Vlaams-Waalse coproductie, met in de hoofdrollen Amaryllis Uitterlinden en Arthur Dupont.De komedie is 100% Belgisch - 50% Vlaams en 50% Waals. Ze werd gedraaid in Brussel, de provincie Luxemburg en Antwerpen. Maar hoe zit het met de kennis van het Frans van acteurs en BV's? De reporters van StampMedia trokken naar de avant-première in Kinepolis Antwerpen en testten het uit. Bekijk het filmpje. (StampMedia/video: Evelyne Dockx en Lana Mortelmans)