Dat Sorkin een gedreven scenarist is, bewees hij in het verleden met heel wat succesvolle films en televisieseries, zoals 'The Social Network', 'Moneyball' en 'West Wing'. Twee weken geleden zorgde ook de uitzending van zijn meest recente project 'The Newsroom' voor heel wat persaandacht.

Maar het ijltempo waarmee Sorkin werk aflevert, doet hem af en toe in herhaling vallen. Een aandachtige filmfanaat postte een video op YouTube waaruit blijkt dat de scenarist regelmatig replieken 'recycleert'. De uitgekiende montage is een pijnlijk eerbetoon aan de Amerikaanse scenarioschrijver, maar levert in de eerste plaats een komische reeks 'sorkinisms' op. (AVL)

Dat Sorkin een gedreven scenarist is, bewees hij in het verleden met heel wat succesvolle films en televisieseries, zoals 'The Social Network', 'Moneyball' en 'West Wing'. Twee weken geleden zorgde ook de uitzending van zijn meest recente project 'The Newsroom' voor heel wat persaandacht.Maar het ijltempo waarmee Sorkin werk aflevert, doet hem af en toe in herhaling vallen. Een aandachtige filmfanaat postte een video op YouTube waaruit blijkt dat de scenarist regelmatig replieken 'recycleert'. De uitgekiende montage is een pijnlijk eerbetoon aan de Amerikaanse scenarioschrijver, maar levert in de eerste plaats een komische reeks 'sorkinisms' op. (AVL)