Danny Boyle zet Ewen Bremner, Ewan McGregor, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle opnieuw voor de camera als Schotlands meest gestoorde vriendengroep. Iggy Pops Lust for Life knalt weer door de boxen in een scène die knipoogt naar de eerste film.

Trainspotting was een ware culthit in 1996, het torpedeerde Danny Boyle en Ewan McGregor naar de status van UK's next coming boys. De film verhaalde over vijf vrienden in de achterbuurten van Edinburgh die zich uit verveling op de heroïne storten.

Boyle mixte shockerende scènes met doldwaze komedie en een hippe soundtrack. De film eindigde helaas niet goed voor Tommy (Kevin McKidd), maar de overige vier mogen dus wel opnieuw hun opwachting maken.

Here comes Johnny Yen again!

(JVDV)

Danny Boyle zet Ewen Bremner, Ewan McGregor, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle opnieuw voor de camera als Schotlands meest gestoorde vriendengroep. Iggy Pops Lust for Life knalt weer door de boxen in een scène die knipoogt naar de eerste film.Trainspotting was een ware culthit in 1996, het torpedeerde Danny Boyle en Ewan McGregor naar de status van UK's next coming boys. De film verhaalde over vijf vrienden in de achterbuurten van Edinburgh die zich uit verveling op de heroïne storten.Boyle mixte shockerende scènes met doldwaze komedie en een hippe soundtrack. De film eindigde helaas niet goed voor Tommy (Kevin McKidd), maar de overige vier mogen dus wel opnieuw hun opwachting maken. Here comes Johnny Yen again!(JVDV)