Henny Vrienten heeft zin in de samenwerking met de Belgische rockers. 'Ik ga precies de muziek maken die ik wil maken en hoop dat zij die gaan spelen. Maar de neuzen staan in dezelfde richting', zegt Vrienten. De zanger van de legendarische Nederlandse band Doe Maar werkte eerder al samen met Nic Balthazar voor de soundtrack van Tot Altijd.

Say Something Funny speelt zich af in de wereld van de stand-up comedy. en gaat over 'de groeiende prestatiedruk in onze maatschappij' en de 'vaak catastrofale gevolgen voor wie die druk niet aankan'. Peter Van den Begin speelt een gevestigde komiek, die concurrentie krijgt van een jonge, rijzende ster in het milieu. Andere belangrijke rollen zijn voor onder andere Rik Verheye, Kamal Kharmach, Barbara Sarafian en comedian Jeroen Leenders.

Die laatste vertelde in een interview op deze site dat de acteurs zich gemakkelijk konden inleven in de rol van comedian. 'De eerste keer dat Peter Van den Begin als komiek op een podium stond, viel ik achterover', zegt hij. 'Hij ontdekte na één optreden al dingen over timing en pauzes waar ik vijf jaar voor nodig had.' (JVL)

Henny Vrienten heeft zin in de samenwerking met de Belgische rockers. 'Ik ga precies de muziek maken die ik wil maken en hoop dat zij die gaan spelen. Maar de neuzen staan in dezelfde richting', zegt Vrienten. De zanger van de legendarische Nederlandse band Doe Maar werkte eerder al samen met Nic Balthazar voor de soundtrack van Tot Altijd. Say Something Funny speelt zich af in de wereld van de stand-up comedy. en gaat over 'de groeiende prestatiedruk in onze maatschappij' en de 'vaak catastrofale gevolgen voor wie die druk niet aankan'. Peter Van den Begin speelt een gevestigde komiek, die concurrentie krijgt van een jonge, rijzende ster in het milieu. Andere belangrijke rollen zijn voor onder andere Rik Verheye, Kamal Kharmach, Barbara Sarafian en comedian Jeroen Leenders. Die laatste vertelde in een interview op deze site dat de acteurs zich gemakkelijk konden inleven in de rol van comedian. 'De eerste keer dat Peter Van den Begin als komiek op een podium stond, viel ik achterover', zegt hij. 'Hij ontdekte na één optreden al dingen over timing en pauzes waar ik vijf jaar voor nodig had.' (JVL)