Indien u altijd al een prangende vraag op James Cameron wilde afvuren, is dit uw moment. Het enige wat u hoeft te doen, is deze link volgen. Hier kan je je vraag doorsturen, en ook stemmen op de vragen die Cameron zal beantwoorden in een YouTube interview.

Het is de tweede keer dat YouTube een dergelijk initiatief neemt, de eerste vragenronde was met president Obama. Amerika's eerste zwarte president kreeg toen een goede 12.000 vragen doorgestuurd, en er werd 700.000 keer gestemd.

Stemmen en vragen stellen kan tot eind deze week (zondag 21 maart). De antwoorden van de Avatar-regisseur kunnen worden bekeken tot eind april op YouTube.
Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie.

Elisah Vandaele

Indien u altijd al een prangende vraag op James Cameron wilde afvuren, is dit uw moment. Het enige wat u hoeft te doen, is deze link volgen. Hier kan je je vraag doorsturen, en ook stemmen op de vragen die Cameron zal beantwoorden in een YouTube interview. Het is de tweede keer dat YouTube een dergelijk initiatief neemt, de eerste vragenronde was met president Obama. Amerika's eerste zwarte president kreeg toen een goede 12.000 vragen doorgestuurd, en er werd 700.000 keer gestemd. Stemmen en vragen stellen kan tot eind deze week (zondag 21 maart). De antwoorden van de Avatar-regisseur kunnen worden bekeken tot eind april op YouTube. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie.Elisah Vandaele