De comeback van Games Of Thrones - het vierde seizoen - is voorzien in het voorjaar van 2014. Dat weerhoudt de makers van de populaire fantasy-reeks niet om met 'nieuw materiaal' op de proppen te komen.

HBO heeft een verwijderde scène uit het derde seizoen op het YouTube-kanaal van de serie gegooid. Het filmpje met Grand Maester Pycelle en Tywin Lannister met de vislijn in de hand, dient ter promotie van datzelfde derde seizoen op Blu-Ray waarin het wel werd ingepast. Het Blu-Ray-pakket komt uit in februari 2014. (DB)

De comeback van Games Of Thrones - het vierde seizoen - is voorzien in het voorjaar van 2014. Dat weerhoudt de makers van de populaire fantasy-reeks niet om met 'nieuw materiaal' op de proppen te komen. HBO heeft een verwijderde scène uit het derde seizoen op het YouTube-kanaal van de serie gegooid. Het filmpje met Grand Maester Pycelle en Tywin Lannister met de vislijn in de hand, dient ter promotie van datzelfde derde seizoen op Blu-Ray waarin het wel werd ingepast. Het Blu-Ray-pakket komt uit in februari 2014. (DB)