Op 13 juli is het eindelijk zover. Dan wordt het lange wachten van de Harry Potter-fans op de ontknoping van de eeuwige strijd tussen Harry en Voldemort eindelijk beloond. Maar tot dan hoeven zij niet te treuren. Ze kunnen namelijk terugblikken op de 'Harry Potter'-geschiedenis met de vernieuwde uitgaves van 'Harry Potter and the Philospher's Stone', 'Harry Potter and the Chamber of Secrets' en Harry 'Potter and the Prisoner of Azkaba'n.

Vanaf 8 juni kan jong en oud zich volledig onderdompelen in de wondere wereld van Harry Potter met de eerste drie 'Harry Potter'-films die in een nieuw jasje werden gestoken. Die zullen wellicht aan de prijs van €5.99 in de winkels verkocht worden.

N.M.

Op 13 juli is het eindelijk zover. Dan wordt het lange wachten van de Harry Potter-fans op de ontknoping van de eeuwige strijd tussen Harry en Voldemort eindelijk beloond. Maar tot dan hoeven zij niet te treuren. Ze kunnen namelijk terugblikken op de 'Harry Potter'-geschiedenis met de vernieuwde uitgaves van 'Harry Potter and the Philospher's Stone', 'Harry Potter and the Chamber of Secrets' en Harry 'Potter and the Prisoner of Azkaba'n. Vanaf 8 juni kan jong en oud zich volledig onderdompelen in de wondere wereld van Harry Potter met de eerste drie 'Harry Potter'-films die in een nieuw jasje werden gestoken. Die zullen wellicht aan de prijs van €5.99 in de winkels verkocht worden. N.M.