Denis Villeneuve, gekend van films zoals 'Incendies' en 'Prisoners', is volop bezig met gesprekken over zijn rol als regisseur van het vervolg op 'Blade Runner'. Ridley Scott, die de originele prent uit 1982 regisseerde, blijft als producent verbonden aan het project. Hampton Fancher en Michael Green zijn de scenaristen van de sequel. Het gerucht dat Harrison Ford opnieuw in de huid zal kruipen werd inmiddels bevestigd.

Het vervolg op de sciencefiction prent speelt zich enkele decennia later dan het originele verhaal af. De film wordt gedraaid in de zomer van 2016. (LP)

Denis Villeneuve, gekend van films zoals 'Incendies' en 'Prisoners', is volop bezig met gesprekken over zijn rol als regisseur van het vervolg op 'Blade Runner'. Ridley Scott, die de originele prent uit 1982 regisseerde, blijft als producent verbonden aan het project. Hampton Fancher en Michael Green zijn de scenaristen van de sequel. Het gerucht dat Harrison Ford opnieuw in de huid zal kruipen werd inmiddels bevestigd. Het vervolg op de sciencefiction prent speelt zich enkele decennia later dan het originele verhaal af. De film wordt gedraaid in de zomer van 2016. (LP)