Op de Star Wars Celebration heeft regisseur Gareth Edwards geantwoord op de geruchten of Han Solo (Alden Ehrenreich) misschien een cameo zou krijgen in de Star Wars spin-off Rogue One. In een kort interview met Extra TV zei Edwards: "Ik ben niet zeker of ik dit mag doen, maar ik denk dat ik het beter doe. Han Solo zit niet in de film."

Er deden ook geruchten de ronde dat Hayden Christensen, de acteur die Anakin Skywalker vertolkte in de prequels, misschien te zien zou. Die ontstonden na de bekendmaking van het nieuws dat de meest bekende slechterik uit de filmgeschiedenis, Darth Vader, een belangrijke rol zal spelen. Ook die theorie wordt echter nu ondergraven. (KB)

Op de Star Wars Celebration heeft regisseur Gareth Edwards geantwoord op de geruchten of Han Solo (Alden Ehrenreich) misschien een cameo zou krijgen in de Star Wars spin-off Rogue One. In een kort interview met Extra TV zei Edwards: "Ik ben niet zeker of ik dit mag doen, maar ik denk dat ik het beter doe. Han Solo zit niet in de film."Er deden ook geruchten de ronde dat Hayden Christensen, de acteur die Anakin Skywalker vertolkte in de prequels, misschien te zien zou. Die ontstonden na de bekendmaking van het nieuws dat de meest bekende slechterik uit de filmgeschiedenis, Darth Vader, een belangrijke rol zal spelen. Ook die theorie wordt echter nu ondergraven. (KB)