Mexicaans regisseur Guillermo Del Toro ('Pan's Labyrinth') gaat in zee met Walt Disney Studios. Eerder vandaag kondigde hij op de San Diego Comic-Con conferentie aan dat hij een driedimensionale actiefilm gaat regisseren die geïnspireerd is op de populaire, in 1969 op poten gezette Disneyland-attractie 'The Haunted Mansion'.

In 2003 verscheen er al een film - van de hand van 'Lion King'-co-regisseur Rob Minkoff - die op de 'Haunted Mansion'-attractie gebaseerd is. Daarin vertolkte Eddy Murphy de hoofdrol. De film vertoefde echter in de schaduw van 'Pirates Of The Carribean: The Curse Of The Black Pearl', die andere in 2003 verschenen film die op een Disneyland-attractie geïnspireerd is.

Bekijk de trailer van Rob Minkoffs 'Haunted Mansion'-adaptatie:

Michael Ilegems

Mexicaans regisseur Guillermo Del Toro ('Pan's Labyrinth') gaat in zee met Walt Disney Studios. Eerder vandaag kondigde hij op de San Diego Comic-Con conferentie aan dat hij een driedimensionale actiefilm gaat regisseren die geïnspireerd is op de populaire, in 1969 op poten gezette Disneyland-attractie 'The Haunted Mansion'. In 2003 verscheen er al een film - van de hand van 'Lion King'-co-regisseur Rob Minkoff - die op de 'Haunted Mansion'-attractie gebaseerd is. Daarin vertolkte Eddy Murphy de hoofdrol. De film vertoefde echter in de schaduw van 'Pirates Of The Carribean: The Curse Of The Black Pearl', die andere in 2003 verschenen film die op een Disneyland-attractie geïnspireerd is. Bekijk de trailer van Rob Minkoffs 'Haunted Mansion'-adaptatie: Michael Ilegems