'Leeches' is een kortfilm van de Indiase regisseur Payal Sethi. Met deze onderscheiding haalt de film ook een geldprijs van 3.500 euro binnen. De juryprijs in de internationale competitie ging naar 'Telepata', een kortfilm van de Zuid-Koreaanse regisseur Man-Ki Kwon. 'A L'arraché', geregisseerd door Emmmanuelle Nicot, won de nationale competitie.

Tijdens het Brussels Short Film Festival, dat plaatsvond van 27 april tot 8 mei, werden meer dan driehonderd Belgische en buitenlandse kortfilms geprojecteerd op zeven verschillende locaties in de hoofdstad.

'Leeches' is een kortfilm van de Indiase regisseur Payal Sethi. Met deze onderscheiding haalt de film ook een geldprijs van 3.500 euro binnen. De juryprijs in de internationale competitie ging naar 'Telepata', een kortfilm van de Zuid-Koreaanse regisseur Man-Ki Kwon. 'A L'arraché', geregisseerd door Emmmanuelle Nicot, won de nationale competitie. Tijdens het Brussels Short Film Festival, dat plaatsvond van 27 april tot 8 mei, werden meer dan driehonderd Belgische en buitenlandse kortfilms geprojecteerd op zeven verschillende locaties in de hoofdstad.