Het interview met Grace Kelly waar het filmpje van Blank on Blank zich op baseerde werd afgenomen in juni 1965. Het maakte deel uit van een mondeling geschiedenisproject, in het leven geroepen om de herinnering aan de gestorven president te documenteren.

Het project verzamelde interviews met heel wat verschillende soorten mensen die hun president wilden herdenken. De interviews bleven vrijwel onbekend, tot een radiostation uit Boston de gesprekken herwerkte tot een radiodocumentaire met de naam 'We Knew JFK: Unheard Stories'.

Wanneer Grace Kelly gevraagd wordt wat het eerste is dat haar te binnen schiet wanneer ze denkt aan JFK, antwoordt de prinses 'zijn jeugd'. Ze voelde zich voor de eerste keer persoonlijk betrokken bij een president omdat hij deel uitmaakte van haar eigen generatie. Verder prijst ze zijn kennis van mode, bescheidenheid en grootsheid als leider.

Het transcript van het interview met Grace Kelly is integraal online beschikbaar. (LP)

Het interview met Grace Kelly waar het filmpje van Blank on Blank zich op baseerde werd afgenomen in juni 1965. Het maakte deel uit van een mondeling geschiedenisproject, in het leven geroepen om de herinnering aan de gestorven president te documenteren. Het project verzamelde interviews met heel wat verschillende soorten mensen die hun president wilden herdenken. De interviews bleven vrijwel onbekend, tot een radiostation uit Boston de gesprekken herwerkte tot een radiodocumentaire met de naam 'We Knew JFK: Unheard Stories'. Wanneer Grace Kelly gevraagd wordt wat het eerste is dat haar te binnen schiet wanneer ze denkt aan JFK, antwoordt de prinses 'zijn jeugd'. Ze voelde zich voor de eerste keer persoonlijk betrokken bij een president omdat hij deel uitmaakte van haar eigen generatie. Verder prijst ze zijn kennis van mode, bescheidenheid en grootsheid als leider. Het transcript van het interview met Grace Kelly is integraal online beschikbaar. (LP)