Bent u die vervelende gps-stem ook zo beu? Dan biedt Google dé oplossing. Waze, een navigatie-app van het internetbedrijf, begeleidt u naar uw bestemming met de stem van niemand minder dan Morgan Freeman.

De Amerikaanse acteur zit voor een beperkte periode in het stemmenaanbod, ter promotie van zijn nieuwste film 'London Has Fallen'. Lang in de auto zitten wordt eindelijk leuk. U kiest voor 'de stem van God' via Settings > Sound > Navigation Guidance > Morgan Freeman.

Kan de stem van Freeman u niet bekoren, heeft u nog verschillende andere opties: onder meer Arnold Schwarzenegger en figuren uit 'Star Wars' zaten eerder in het pakket. Maar vraag ons niet hoe dát moet klinken. (JL)

Bent u die vervelende gps-stem ook zo beu? Dan biedt Google dé oplossing. Waze, een navigatie-app van het internetbedrijf, begeleidt u naar uw bestemming met de stem van niemand minder dan Morgan Freeman.De Amerikaanse acteur zit voor een beperkte periode in het stemmenaanbod, ter promotie van zijn nieuwste film 'London Has Fallen'. Lang in de auto zitten wordt eindelijk leuk. U kiest voor 'de stem van God' via Settings > Sound > Navigation Guidance > Morgan Freeman.Kan de stem van Freeman u niet bekoren, heeft u nog verschillende andere opties: onder meer Arnold Schwarzenegger en figuren uit 'Star Wars' zaten eerder in het pakket. Maar vraag ons niet hoe dát moet klinken. (JL)