Het verhaal van Newt Scamander, schrijver van het boek 'Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden', maakt een tussenstop in New York. Hij is in het bezit van een zootje ongeregeld in de vorm van allerhande fabeldieren. Wat een eenvoudige stop had moeten worden, loopt volledig in het honderd met alle gevolgen van dien.

Het is de tweede trailer (de eerste zie je hier) die gelost wordt van 'Fantastic Beasts', een spin-off van de hand van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling. De trailer doet alvast het beste vermoeden. (AB)

Het verhaal van Newt Scamander, schrijver van het boek 'Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden', maakt een tussenstop in New York. Hij is in het bezit van een zootje ongeregeld in de vorm van allerhande fabeldieren. Wat een eenvoudige stop had moeten worden, loopt volledig in het honderd met alle gevolgen van dien. Het is de tweede trailer (de eerste zie je hier) die gelost wordt van 'Fantastic Beasts', een spin-off van de hand van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling. De trailer doet alvast het beste vermoeden. (AB)