In 'Girl Walks Into a Bar' zien we een bende personages die elkaar klaarblijkelijk niet kennen een kroegentocht langs tien cafés maken. We hebben het dan over alle lagen van de bevolking: van een tandarts die zijn vrouw poogt te vermoorden tot obscure strippers en gangsters (waaronder Danny DeVito). Het verhaal wordt voortgestuwd door de moordlustig tandarts, die met zijn moordplannen ongewild een hele reeks gebeurtenissen in gang zet (waaronder een naakt partijtje tafeltennis).

Regisseur Gutiérrez ('Woman in Trouble') verklaarde eerder al dat 'Girl Walks Into a Bar' de eerste langspeelfilm met een sterrencast is die uitsluitend voor het internet gemaakt werd. Naast DeVito zien we ook Alexis Bledel ('Gilmore Girls') en Josh Hartnett ('Pearl Harbor'). Gutiérrez: 'Het web is een prima distributiekanaal voor kwaliteitsfilms, waarvoor dialogen en een degelijk verhaal voorrang krijgen op special effects. Heel wat indiefilms bereiken door omstandigheden niet het publiek dat ze verdienen. Daarom is het zo spannend om de regels te breken, en onze film gratis online aan te bieden.' De film zou op 11 maart in première gaan op het South by Southwest Film Festival 2011 in Texas.

PR Newswire

Pieter Claes

In 'Girl Walks Into a Bar' zien we een bende personages die elkaar klaarblijkelijk niet kennen een kroegentocht langs tien cafés maken. We hebben het dan over alle lagen van de bevolking: van een tandarts die zijn vrouw poogt te vermoorden tot obscure strippers en gangsters (waaronder Danny DeVito). Het verhaal wordt voortgestuwd door de moordlustig tandarts, die met zijn moordplannen ongewild een hele reeks gebeurtenissen in gang zet (waaronder een naakt partijtje tafeltennis). Regisseur Gutiérrez ('Woman in Trouble') verklaarde eerder al dat 'Girl Walks Into a Bar' de eerste langspeelfilm met een sterrencast is die uitsluitend voor het internet gemaakt werd. Naast DeVito zien we ook Alexis Bledel ('Gilmore Girls') en Josh Hartnett ('Pearl Harbor'). Gutiérrez: 'Het web is een prima distributiekanaal voor kwaliteitsfilms, waarvoor dialogen en een degelijk verhaal voorrang krijgen op special effects. Heel wat indiefilms bereiken door omstandigheden niet het publiek dat ze verdienen. Daarom is het zo spannend om de regels te breken, en onze film gratis online aan te bieden.' De film zou op 11 maart in première gaan op het South by Southwest Film Festival 2011 in Texas.PR NewswirePieter Claes