Of we nu blij zijn met de terugkeer van de mislukte superspy Johnny English laten we even in het midden, maar zin in het opnieuw aanhoren van Gillian Andersons Brits accent hebben we zeker. De X-Files-ster kruipt voor Johnny English 2 in de huid van de MI7-agente Pamela Head en staat zo aan de zijde van Rowan Atkinson.

Het moet haar liefde voor de Britten zijn geweest. In haar jeugd woonde Dr. Dana Scully in Londen en de Amerikaanse keerde ook terug naar het eiland van de inteelt na haar X-Files-jaren in de States.

Voor de release van Johnny English wordt het nog even wachten, het filmen gaat pas in augustus van start. Hieronder de trailer van de eerste MI7-film.

Of we nu blij zijn met de terugkeer van de mislukte superspy Johnny English laten we even in het midden, maar zin in het opnieuw aanhoren van Gillian Andersons Brits accent hebben we zeker. De X-Files-ster kruipt voor Johnny English 2 in de huid van de MI7-agente Pamela Head en staat zo aan de zijde van Rowan Atkinson. Het moet haar liefde voor de Britten zijn geweest. In haar jeugd woonde Dr. Dana Scully in Londen en de Amerikaanse keerde ook terug naar het eiland van de inteelt na haar X-Files-jaren in de States. Voor de release van Johnny English wordt het nog even wachten, het filmen gaat pas in augustus van start. Hieronder de trailer van de eerste MI7-film.