Film Fest Gent gaat opnieuw op zoek naar een studentenjury om tussen 14 en 25 oktober haar deskundig oordeel te vellen over de films uit de ExploreZone - het jongerenparcours van het festival.

De voorwaarden?

* Je bent minstens 18 en maximum 26 jaar oud en je studeert in oktober 2014 aan een Belgische universiteit of hogeschool.

gf
© gf

* Je bent bereid om - alles voor de film - ruim een week te brossen.

* Je ziet het helemaal zitten om tien dagen lang films te bekijken.

Vul het formulier in op deze pagina. Daarna krijg je een e-mail met een paswoord om via UniversCiné een film te bekijken en er achteraf een paar vragen over te beantwoorden. Je hebt tijd tot en met 10 augustus 2014 om je in te schrijven, op Universciné één van de drie voorgestelde films te bekijken en je antwoorden terug te mailen.

Wie weet maak je binnenkort deel uit van de studentenjury van Film Fest Gent. Waag je kans!

Film Fest Gent gaat opnieuw op zoek naar een studentenjury om tussen 14 en 25 oktober haar deskundig oordeel te vellen over de films uit de ExploreZone - het jongerenparcours van het festival.De voorwaarden?* Je bent minstens 18 en maximum 26 jaar oud en je studeert in oktober 2014 aan een Belgische universiteit of hogeschool. Wie weet maak je binnenkort deel uit van de studentenjury van Film Fest Gent. Waag je kans!