Op 9 juli starten de opnames van 'Safety First - The Movie', voor bedenker en regisseur Tim Van Aelst zijn regisseursdebuut op het witte doek. Zoals eerder aangekondigd wordt er ook gedraaid op Tomorrowland in Boom, waar de schlemiele bewakingsagenten discipline, dedication en friendship moeten garanderen.

Voor de opnames is de filmproductie op zoek naar heel veel jonge mensen (vanaf 18 jaar) die zin hebben om te figureren tussen 9 juli en 15 augustus, onder meer voor en achter de schermen van het dancefestival. Fun verzekerd!

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

Safety First- The Movie zoekt figuranten

Wil jij meespelen in Safety First - The Movie? Meld je hier aan: https://inthepicture.com/SF

Posted by Safety First on dinsdag 23 juni 2015
Op 9 juli starten de opnames van 'Safety First - The Movie', voor bedenker en regisseur Tim Van Aelst zijn regisseursdebuut op het witte doek. Zoals eerder aangekondigd wordt er ook gedraaid op Tomorrowland in Boom, waar de schlemiele bewakingsagenten discipline, dedication en friendship moeten garanderen.Voor de opnames is de filmproductie op zoek naar heel veel jonge mensen (vanaf 18 jaar) die zin hebben om te figureren tussen 9 juli en 15 augustus, onder meer voor en achter de schermen van het dancefestival. Fun verzekerd!Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.