Felix van Groeningen, regisseur van onder meer 'Steve+Sky', 'Dagen zonder lief' en 'De Helaasheid der dingen', zoekt nog figuranten voor zijn nieuwe langspeelfilm 'The Broken Circle Breakdown', waarin Johan Heldenbergh en Veerle Baetens de hoofdrollen vertolken.

Interesse om een glimp van jezelf op te vangen in de nieuwe langspeelfilm 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen? Stuur dan snel een recente foto van jezelf waarop je gezicht duidelijk te zien is naar figuranten.menuet@gmail.com of naar Menuet BVBA Nicolas Daenens, F. Lousbergskaai 105, 9000 Gent. Vergeet je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden. De opnames gaan door van maandag 18 juli t.e.m. vrijdag 9 september 2011.

(NM)

Felix van Groeningen, regisseur van onder meer 'Steve+Sky', 'Dagen zonder lief' en 'De Helaasheid der dingen', zoekt nog figuranten voor zijn nieuwe langspeelfilm 'The Broken Circle Breakdown', waarin Johan Heldenbergh en Veerle Baetens de hoofdrollen vertolken. Interesse om een glimp van jezelf op te vangen in de nieuwe langspeelfilm 'The Broken Circle Breakdown' van Felix van Groeningen? Stuur dan snel een recente foto van jezelf waarop je gezicht duidelijk te zien is naar figuranten.menuet@gmail.com of naar Menuet BVBA Nicolas Daenens, F. Lousbergskaai 105, 9000 Gent. Vergeet je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden. De opnames gaan door van maandag 18 juli t.e.m. vrijdag 9 september 2011. (NM)