In 'The Pirates! In an Adventure with Scientists' speelt Hugh Grant de rol van zeekapitein, en verder horen we in de film ook de stemen van onder meer Salma Hayek, David Tennant en Martin Freeman.

'The Pirates!' is na 'Chicken Run', 'Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit', 'Flushed Away' en het eind dit jaar te verschijnen 'Arthur Christmas' de vijfde langspeelfilm van de animatiestudio. Het wordt een traditionele 'claymation'-film, het medium waar Aardman bekend mee geworden is. Je kan de film rond maart 2012 verwachten. (MD)

In 'The Pirates! In an Adventure with Scientists' speelt Hugh Grant de rol van zeekapitein, en verder horen we in de film ook de stemen van onder meer Salma Hayek, David Tennant en Martin Freeman. 'The Pirates!' is na 'Chicken Run', 'Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit', 'Flushed Away' en het eind dit jaar te verschijnen 'Arthur Christmas' de vijfde langspeelfilm van de animatiestudio. Het wordt een traditionele 'claymation'-film, het medium waar Aardman bekend mee geworden is. Je kan de film rond maart 2012 verwachten. (MD)