George Clooney zou met Damon Lindelof, producer van 'Lost', onderhandelen over zijn nieuwe, ultrageheime sciencefictionfilm. Lindelof heeft het script voor de film geschreven en gaat de film ook producen.

Momenteel heeft de film de naam '1952', wat een codenaam zou zijn, net als 'Blue Harvest' een codenaam was voor 'Star Wars'. Details over het verhaal zijn nog niet bekend, maar de film zou grote overeenkomsten hebben met Steven Spielbergs baanbrekende sciencefictionfilm 'Close Encounters Of The Third Kind'. Daarin gaat Roy Neary op zoek naar tekenen van buitenaards leven op aarde.

Brad Bird zal de film regisseren. Voordien regisseerde hij al 'Mission: Impossible - Ghost Protocol', 'Ratatouille' en 'The Incredibles'. (JV)

George Clooney zou met Damon Lindelof, producer van 'Lost', onderhandelen over zijn nieuwe, ultrageheime sciencefictionfilm. Lindelof heeft het script voor de film geschreven en gaat de film ook producen. Momenteel heeft de film de naam '1952', wat een codenaam zou zijn, net als 'Blue Harvest' een codenaam was voor 'Star Wars'. Details over het verhaal zijn nog niet bekend, maar de film zou grote overeenkomsten hebben met Steven Spielbergs baanbrekende sciencefictionfilm 'Close Encounters Of The Third Kind'. Daarin gaat Roy Neary op zoek naar tekenen van buitenaards leven op aarde. Brad Bird zal de film regisseren. Voordien regisseerde hij al 'Mission: Impossible - Ghost Protocol', 'Ratatouille' en 'The Incredibles'. (JV)