Garcia Goodbye is een driekoppige band uit Vilvoorde die sinds 2008 aan hun doorbraak werkt. Dancing School is de tweede single uit hun debuutalbum Daydreamer Sleepwalker waarmee ze vooral in Nederland en Brazilië scoorden. Ondanks stevige concurrentie van onder meer Milow -met Stuck In The Middle en You And Me tweemaal genomineerd- en de winnaars van vorig jaar Hermanos Inglesos maakte presentatrice Kirsten Lemaire in het STUK bekend dat Garcia Goodbye met de hoofdprijs ging lopen.

In de videoclip van Dancing School zien we de bandleden uit een rijdende auto stappen op een verlaten veldweg. Op de weg komen de bandleden allerlei objecten tegen die verwijzen naar de tekst van het nummer. (TG)

Bekijk de videoclip die werd bedacht en geregisseerd door drummer Jens Leen hieronder.

Garcia Goodbye is een driekoppige band uit Vilvoorde die sinds 2008 aan hun doorbraak werkt. Dancing School is de tweede single uit hun debuutalbum Daydreamer Sleepwalker waarmee ze vooral in Nederland en Brazilië scoorden. Ondanks stevige concurrentie van onder meer Milow -met Stuck In The Middle en You And Me tweemaal genomineerd- en de winnaars van vorig jaar Hermanos Inglesos maakte presentatrice Kirsten Lemaire in het STUK bekend dat Garcia Goodbye met de hoofdprijs ging lopen. In de videoclip van Dancing School zien we de bandleden uit een rijdende auto stappen op een verlaten veldweg. Op de weg komen de bandleden allerlei objecten tegen die verwijzen naar de tekst van het nummer. (TG) Bekijk de videoclip die werd bedacht en geregisseerd door drummer Jens Leen hieronder.