Er bestaat reeds een prequel, een sequel en een videogame van de vampierenprent 'From Dusk Till Dawn'. Dit jaar wordt die lijst aangevuld met een televisiereeks. El Ray Network, het televisienetwerk van regisseur Robert Rodriguez dat binnen enkele maanden in de ether gaat, zal de serie uitzenden. Het is Rodriguez zelf die de televisieadaptatie zal schrijven, producen en regisseren. De bedoeling is met het nieuwe netwerk een jong publiek aan te spreken. De programmatie zal onder andere een mix van realityseries, scripted reality en animatiefilms aanbieden.

In de originele 'From Dusk Till Dawn' komen de gangsterbroertjes Gecko (George Clooney en Quentin Tarantino), terwijl ze de lange arm van de wet ontlopen, in een Mexicaanse stripbar (The Titty Twister) terecht. Al snel blijkt de hele plek te wemelen van de vampiers. De broers moeten vechten om in leven te blijven tot het weer licht wordt en het bijtende gevaar geweken is.

Wanneer de televisieversie van 'From Dusk Till Dawn' klaar zal zijn, is voorlopig niet geweten. (CB)

Trailer:

Er bestaat reeds een prequel, een sequel en een videogame van de vampierenprent 'From Dusk Till Dawn'. Dit jaar wordt die lijst aangevuld met een televisiereeks. El Ray Network, het televisienetwerk van regisseur Robert Rodriguez dat binnen enkele maanden in de ether gaat, zal de serie uitzenden. Het is Rodriguez zelf die de televisieadaptatie zal schrijven, producen en regisseren. De bedoeling is met het nieuwe netwerk een jong publiek aan te spreken. De programmatie zal onder andere een mix van realityseries, scripted reality en animatiefilms aanbieden. In de originele 'From Dusk Till Dawn' komen de gangsterbroertjes Gecko (George Clooney en Quentin Tarantino), terwijl ze de lange arm van de wet ontlopen, in een Mexicaanse stripbar (The Titty Twister) terecht. Al snel blijkt de hele plek te wemelen van de vampiers. De broers moeten vechten om in leven te blijven tot het weer licht wordt en het bijtende gevaar geweken is. Wanneer de televisieversie van 'From Dusk Till Dawn' klaar zal zijn, is voorlopig niet geweten. (CB) Trailer: