Chien ging ook aan de haal met de prijs voor beste acteur (Vincent Macaigne) en de Bayard voor beste scenario. De prijs voor beste actrice was voor de Québecse actrice Camille Mongeau, voor haar rol in Tadoussac van Martin Laroche.

12 jours van Raymond Depardon won de onderscheiding voor beste fotografie. Een speciale prijs gaf de jury aan de Frans-Congolese documentaire

Maman Colonelle van Dieudo Hamadi. Tijdens het festival waren er meer dan 140 films te zien, uit alle hoeken van de Francofonie, waaronder ook Québec, Roemenië, Congo, Tunesië en Macedonië.

De 33ste editie van FIFF vindt volgend jaar van 28 september tot 5 oktober plaats.

Chien ging ook aan de haal met de prijs voor beste acteur (Vincent Macaigne) en de Bayard voor beste scenario. De prijs voor beste actrice was voor de Québecse actrice Camille Mongeau, voor haar rol in Tadoussac van Martin Laroche. 12 jours van Raymond Depardon won de onderscheiding voor beste fotografie. Een speciale prijs gaf de jury aan de Frans-Congolese documentaire Maman Colonelle van Dieudo Hamadi. Tijdens het festival waren er meer dan 140 films te zien, uit alle hoeken van de Francofonie, waaronder ook Québec, Roemenië, Congo, Tunesië en Macedonië. De 33ste editie van FIFF vindt volgend jaar van 28 september tot 5 oktober plaats.