De animatiestudio Pixar werkt aan 'Finding Dory', een vervolg op de populaire animatiefilm 'Finding Nemo'. Dat maakte Ellen DeGeneres bekend in haar talkshow. De film wordt in het najaar van 2015 in de zalen verwacht.

'Finding Nemo' vertelt het verhaal van het clownvisje Nemo dat zijn vader Marlin kwijtraakt. De film was een van de grootste hits van Pixar en dateert uit 2003. De Amerikaanse tv-presentatrice Ellen DeGeneres gaf in de film haar stem aan het personage Dory, een vergeetachtige blauwe vis die samen met Marlin op zoek gaat naar Nemo.

In de vervolgfilm speelt Dory de hoofdrol en dat was nieuws dat Ellen met veel plezier mocht aankondigen. Ook Marlin, Nemo en de anderen uit de eerste film zullen erin te zien zijn. De sequel speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in 'Finding Nemo', maar voor het overige is er over het verhaal nog maar weinig bekendgemaakt. (RDM)

De animatiestudio Pixar werkt aan 'Finding Dory', een vervolg op de populaire animatiefilm 'Finding Nemo'. Dat maakte Ellen DeGeneres bekend in haar talkshow. De film wordt in het najaar van 2015 in de zalen verwacht. 'Finding Nemo' vertelt het verhaal van het clownvisje Nemo dat zijn vader Marlin kwijtraakt. De film was een van de grootste hits van Pixar en dateert uit 2003. De Amerikaanse tv-presentatrice Ellen DeGeneres gaf in de film haar stem aan het personage Dory, een vergeetachtige blauwe vis die samen met Marlin op zoek gaat naar Nemo. In de vervolgfilm speelt Dory de hoofdrol en dat was nieuws dat Ellen met veel plezier mocht aankondigen. Ook Marlin, Nemo en de anderen uit de eerste film zullen erin te zien zijn. De sequel speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in 'Finding Nemo', maar voor het overige is er over het verhaal nog maar weinig bekendgemaakt. (RDM)