Winterschläfer (Tom Tykwer) - CinemaZuid Antwerpen.

Op Donderdag 30 juni om 20u.

Nu Tom Tykwers nieuwe film Drei in de zalen loopt, trakteert CinemaZuid je op zijn tweede langspeler uit 1997, nog voor hij met Lola Rennt het wonderkind van de Deutsche Kino werd. Voor dit meditatieve relatiedrama baseerde Tykwer zich op de roman van Anne-Françoise Pyszora, een dromerig verhaal over een vertaalster, een ski-instructeur, een filmprojectionist, een auto-ongeval, geheugenverlies en andere grilligheden van het lot.

Is Tykwer een diep denker over de menselijke conditie? Of een pocherige pseudo-intellectueel? Ten kantore Focus zijn we er nog steeds niet uit.

Nu Tom Tykwers nieuwe film Drei in de zalen loopt, trakteert CinemaZuid je op zijn tweede langspeler uit 1997, nog voor hij met Lola Rennt het wonderkind van de Deutsche Kino werd. Voor dit meditatieve relatiedrama baseerde Tykwer zich op de roman van Anne-Françoise Pyszora, een dromerig verhaal over een vertaalster, een ski-instructeur, een filmprojectionist, een auto-ongeval, geheugenverlies en andere grilligheden van het lot.Is Tykwer een diep denker over de menselijke conditie? Of een pocherige pseudo-intellectueel? Ten kantore Focus zijn we er nog steeds niet uit.