Nostalgici herkennen waarschijnlijk meteen de dansende tussendoortjes uit 'Let's All Go to the Lobby', het animatiefilmpje van Popeye producer Fleischer dat in 2000 door de United States National Film Registry werd opgenomen als cultureel erfgoed.

MK12 leverde al knap werk met de begingeneriek van onder andere 'Quantum of Solace' en 'The Kite Runner'. Zijn 'Follow the Sun' mag dan wel iets minder gesofisticeerd zijn, de koortsachtige montage van verziekte nostalgia is zeker beklijvend te noemen.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat 'Let's All Go to the Lobby' door de mangel wordt gehaald. The Simpsons schonken ons al verscheidene parodies in afleveringen als 'Burns' Heir', 'A Star is Burns' en 'Wild Barts Can't Be Broken' en op de DVD van 'The Simpsons Movie', maar de grappigste bewerking is zonder twijfel de intro voor 'Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters' met metal band Mastodon. (DDG)

Nostalgici herkennen waarschijnlijk meteen de dansende tussendoortjes uit 'Let's All Go to the Lobby', het animatiefilmpje van Popeye producer Fleischer dat in 2000 door de United States National Film Registry werd opgenomen als cultureel erfgoed. MK12 leverde al knap werk met de begingeneriek van onder andere 'Quantum of Solace' en 'The Kite Runner'. Zijn 'Follow the Sun' mag dan wel iets minder gesofisticeerd zijn, de koortsachtige montage van verziekte nostalgia is zeker beklijvend te noemen. Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat 'Let's All Go to the Lobby' door de mangel wordt gehaald. The Simpsons schonken ons al verscheidene parodies in afleveringen als 'Burns' Heir', 'A Star is Burns' en 'Wild Barts Can't Be Broken' en op de DVD van 'The Simpsons Movie', maar de grappigste bewerking is zonder twijfel de intro voor 'Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters' met metal band Mastodon. (DDG)