Elk jaar puzzelen creatieve breinen met hopen filmfragmenten, op zoek naar de ultieme 'video-plakboek' waarin het beste (en het slechtste) van het afgelopen filmjaar aan bod komt. De compilatievideo uit de Filmography-serie behoort elk jaar tot de beste van de klas.

Deze slimme supercut van 2013 - met muziek van onder meer Woodkid - doet het met 300 films in zeven minuten. Van Golden Globe-favorieten 'American Hustle' en '12 Years a slave', tot indiefilms als 'Short Term 12' en 'Frances Ha', tot flops als 'The Lone Ranger'. Ook 'The Wolf of Wall Street' en 'Nymphomaniac' zitten erin, zelfs 'The Broken Circle Breakdown'.


Bekijk hier de volledige lijst.

Elk jaar puzzelen creatieve breinen met hopen filmfragmenten, op zoek naar de ultieme 'video-plakboek' waarin het beste (en het slechtste) van het afgelopen filmjaar aan bod komt. De compilatievideo uit de Filmography-serie behoort elk jaar tot de beste van de klas. Deze slimme supercut van 2013 - met muziek van onder meer Woodkid - doet het met 300 films in zeven minuten. Van Golden Globe-favorieten 'American Hustle' en '12 Years a slave', tot indiefilms als 'Short Term 12' en 'Frances Ha', tot flops als 'The Lone Ranger'. Ook 'The Wolf of Wall Street' en 'Nymphomaniac' zitten erin, zelfs 'The Broken Circle Breakdown'. Bekijk hier de volledige lijst.