Cafmeyer neemt de fakkel over van Wim Willaert, die vorig jaar als uithangbord van het Oostendse filmevent gold. Eerder waren ook al acteurs Johan Heldenbergh, Barbara Sarafian, Peter Van Den Begin en Bart De Pauw Master. Naast succesvolle televisiereeksen vertolkte de Torhoutse actrice ook een rol in langspeelfilms als Loft en Turquaze en leent ze haar stem regelmatig aan musicals, zijnde The Rocky Horror Picture Show, Domino en 14-18.

Als kersvers Master van het festival zal ze haar favoriete films voorstellen in een eigen selectie en mag ze enkele talentvolle jongeren naar voren schuiven als haar persoonlijke 'jonge helden'. Verwacht wordt dat het festival, dat voornamelijk focust op producties uit eigen land, komende zomer een resem premières van Vlaamse producties en coproducties zal aankondigen. (JB)

Cafmeyer neemt de fakkel over van Wim Willaert, die vorig jaar als uithangbord van het Oostendse filmevent gold. Eerder waren ook al acteurs Johan Heldenbergh, Barbara Sarafian, Peter Van Den Begin en Bart De Pauw Master. Naast succesvolle televisiereeksen vertolkte de Torhoutse actrice ook een rol in langspeelfilms als Loft en Turquaze en leent ze haar stem regelmatig aan musicals, zijnde The Rocky Horror Picture Show, Domino en 14-18. Als kersvers Master van het festival zal ze haar favoriete films voorstellen in een eigen selectie en mag ze enkele talentvolle jongeren naar voren schuiven als haar persoonlijke 'jonge helden'. Verwacht wordt dat het festival, dat voornamelijk focust op producties uit eigen land, komende zomer een resem premières van Vlaamse producties en coproducties zal aankondigen. (JB)