True Grit
De Coenbroers trekken de prairie op met deze remake van de klassieke John Wayne-western, met Jeff Bridges als marshall Rooster Cogburn. Uit op 16/2.


Black Swan
Darren Aronofsky verruilt de spierbalsem van The Wrestler voor tutu's en spitzen in deze psychothriller met Natalie Portman als getormenteerde ballerina. Uit op 2/3.


The Fighter
Tragikomische boksbiopic van Three Kings-maker David O. Russell, met Mark Wahlberg als prijsvechter Micky Ward en Christian Bale als diens halfbroer en manager. Uit op 9/3.


The Tree of Life
Na anderhalf jaar monteren ziet Terrence Malicks metafysische fiftieskroniek dan toch het levenslicht, met Brad Pitt en Sean Penn in de hoofdrollen. Verwacht in Cannes.


The Grandmasters
Hyperestheet Wong Kar-wai gaat zijn landgenoten Zhang Yimou en Ang Lee achterna met dit martialartsepos met Tony Leung als de leermeester van Bruce Lee. Verwacht in Cannes.

Dave Mestdach

True Grit De Coenbroers trekken de prairie op met deze remake van de klassieke John Wayne-western, met Jeff Bridges als marshall Rooster Cogburn. Uit op 16/2. Black Swan Darren Aronofsky verruilt de spierbalsem van The Wrestler voor tutu's en spitzen in deze psychothriller met Natalie Portman als getormenteerde ballerina. Uit op 2/3. The Fighter Tragikomische boksbiopic van Three Kings-maker David O. Russell, met Mark Wahlberg als prijsvechter Micky Ward en Christian Bale als diens halfbroer en manager. Uit op 9/3. The Tree of Life Na anderhalf jaar monteren ziet Terrence Malicks metafysische fiftieskroniek dan toch het levenslicht, met Brad Pitt en Sean Penn in de hoofdrollen. Verwacht in Cannes. The Grandmasters Hyperestheet Wong Kar-wai gaat zijn landgenoten Zhang Yimou en Ang Lee achterna met dit martialartsepos met Tony Leung als de leermeester van Bruce Lee. Verwacht in Cannes. Dave Mestdach