De veelbesproken erotische prent 'Fifty Shades of Grey' was een regelrechte hit aan de box office. Fans van het eerste uur hebben Valentijnsdag al in hun agenda aangevinkt, want dan verschijnt de vervolgfilm rond de wilde avonturen van Christian Grey en de naïeve Anastasia Steele die door de zakenman wordt ondergedompeld in de wereld van BDSM.

Jamie Dornan en Dakota Johnson vertolken opnieuw hoofdrollen (net als in het derde en laatste luik 'Fifty Shades Freed' dat later volgt). Sam Taylor-Johnson, die het eerste deel regisseerde, werd vervangen door James Foley. Universal trakteert vandaag op de eerste beelden.

De veelbesproken erotische prent 'Fifty Shades of Grey' was een regelrechte hit aan de box office. Fans van het eerste uur hebben Valentijnsdag al in hun agenda aangevinkt, want dan verschijnt de vervolgfilm rond de wilde avonturen van Christian Grey en de naïeve Anastasia Steele die door de zakenman wordt ondergedompeld in de wereld van BDSM.Jamie Dornan en Dakota Johnson vertolken opnieuw hoofdrollen (net als in het derde en laatste luik 'Fifty Shades Freed' dat later volgt). Sam Taylor-Johnson, die het eerste deel regisseerde, werd vervangen door James Foley. Universal trakteert vandaag op de eerste beelden.