Er zouden vier acteurs aan de cast toegevoegd zijn die qua uiterlijk sterke gelijkenissen vertonen met Paul Walker. Het gezicht en de stem van de overleden acteur zullen achteraf met CGI toegevoegd worden. Dat meldde een bron aan The New York Daily News Confidenti@l blog. Zowel de producenten als Universal Pictures vinden dit de beste optie om de film te realiseren.

Paul Walker speelde in de 'Fast & Furious'-franchise ex-politieagent Brian O'Connor die samen met Dominic Toretto (Vin Diesel) de wereld doorkruist met snelle auto's. De zes vorige films brachten in totaal al meer dan 2,4 miljard dollar op.

'Fast & Furious 7' is niet de enige film die te maken kreeg met een acteur die midden in de productie stierf. In 1993 werd hoofdrolspeler Brandon Lee op de set van 'The Crow' doodgeschoten. De revolver die gebruikt werd om het personage te vermoorden, was per ongeluk nog geladen met echte kogels die Lee fataal werden. De producenten beslisten toch verder te gaan met de film en gebruikten lookalikes voor het personage van Lee.

Ook regisseur Ridley Scott moest voor 'Gladiator' stand-ins gebruiken toen Oliver Reed overleed. Acteur Heath Ledger stierf dan weer tijdens de opnames van 'The Imaginarium of Doctor Parnassus'. Regisseur Terry Gilliam veranderde het scenario zodat Ledger van gedaante veranderde wanneer hij in de droomwereld terechtkwam. Zo werden Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell gerecast in de rol van Ledger. (FL)

Er zouden vier acteurs aan de cast toegevoegd zijn die qua uiterlijk sterke gelijkenissen vertonen met Paul Walker. Het gezicht en de stem van de overleden acteur zullen achteraf met CGI toegevoegd worden. Dat meldde een bron aan The New York Daily News Confidenti@l blog. Zowel de producenten als Universal Pictures vinden dit de beste optie om de film te realiseren. Paul Walker speelde in de 'Fast & Furious'-franchise ex-politieagent Brian O'Connor die samen met Dominic Toretto (Vin Diesel) de wereld doorkruist met snelle auto's. De zes vorige films brachten in totaal al meer dan 2,4 miljard dollar op. 'Fast & Furious 7' is niet de enige film die te maken kreeg met een acteur die midden in de productie stierf. In 1993 werd hoofdrolspeler Brandon Lee op de set van 'The Crow' doodgeschoten. De revolver die gebruikt werd om het personage te vermoorden, was per ongeluk nog geladen met echte kogels die Lee fataal werden. De producenten beslisten toch verder te gaan met de film en gebruikten lookalikes voor het personage van Lee. Ook regisseur Ridley Scott moest voor 'Gladiator' stand-ins gebruiken toen Oliver Reed overleed. Acteur Heath Ledger stierf dan weer tijdens de opnames van 'The Imaginarium of Doctor Parnassus'. Regisseur Terry Gilliam veranderde het scenario zodat Ledger van gedaante veranderde wanneer hij in de droomwereld terechtkwam. Zo werden Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell gerecast in de rol van Ledger. (FL)