Daniel Fleetwood, een terminale kankerpatiënt van 32 uit Texas, is al heel zijn leven fan van Star Wars. Zijn vrouw en vrienden lanceerden via Twitter een oproep om de film aan Daniel te vertonen voor zijn dood. De film komt uit op 18 december maar die dag haalt Fleetwood volgens de dokters niet. Via de hashtag #ForceForDaniel schaarden bekende acteurs uit de ruimtefranchise zich achter de wens van de Texaan. Onder meer Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca) en nieuwkomer John Boyega (Finn) steunden de vraag van de fan.

Zijn vrouw laat nu weten dat Daniel gisteren de onuitgegeven versie van The Force Awakens, de nieuwe film in het populaire scifi-epos, bij hem thuis heeft mogen bekijken. 'Vandaag vervullen het prachtige Disney en Lucasfilms Daniels laatste wens, in de typische Disney-manier. Ze maken echt dromen waar!', schrijft ze op Facebook. 'We willen de waanzinnig getalenteerde J.J. Abrams bedanken om ons gisteren op te bellen.' The force really is strong in this fandom. (AW)

Daniel Fleetwood, een terminale kankerpatiënt van 32 uit Texas, is al heel zijn leven fan van Star Wars. Zijn vrouw en vrienden lanceerden via Twitter een oproep om de film aan Daniel te vertonen voor zijn dood. De film komt uit op 18 december maar die dag haalt Fleetwood volgens de dokters niet. Via de hashtag #ForceForDaniel schaarden bekende acteurs uit de ruimtefranchise zich achter de wens van de Texaan. Onder meer Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca) en nieuwkomer John Boyega (Finn) steunden de vraag van de fan.Zijn vrouw laat nu weten dat Daniel gisteren de onuitgegeven versie van The Force Awakens, de nieuwe film in het populaire scifi-epos, bij hem thuis heeft mogen bekijken. 'Vandaag vervullen het prachtige Disney en Lucasfilms Daniels laatste wens, in de typische Disney-manier. Ze maken echt dromen waar!', schrijft ze op Facebook. 'We willen de waanzinnig getalenteerde J.J. Abrams bedanken om ons gisteren op te bellen.' The force really is strong in this fandom. (AW)