De Nederlandse actrice Famke Janssen gaat de film Bringing Up Bobby regisseren. De hoofdrol is weggelegd voor Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil). De opnames vinden deze zomer plaats, de première is voorzien voor 2011. Janssen schreef trouwens ook het scenario voor de nieuwe rolprent.

Bringing Up Bobby gaat over een alleenstaande moeder die samen met haar tienjarige zoon rijke mensen chanteert. Als het duo besluit om zich te settelen in Oklahoma blijkt hun bezigheid hen te blijven achtervolgen.

Janssen raakte in Hollywood bekend door haar rollen in de James Bondfilm Goldeneye en in de X-Mentrilogie.

Famke Janssen in Goldeneye:

Freek Lauwers

De Nederlandse actrice Famke Janssen gaat de film Bringing Up Bobby regisseren. De hoofdrol is weggelegd voor Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil). De opnames vinden deze zomer plaats, de première is voorzien voor 2011. Janssen schreef trouwens ook het scenario voor de nieuwe rolprent.Bringing Up Bobby gaat over een alleenstaande moeder die samen met haar tienjarige zoon rijke mensen chanteert. Als het duo besluit om zich te settelen in Oklahoma blijkt hun bezigheid hen te blijven achtervolgen. Janssen raakte in Hollywood bekend door haar rollen in de James Bondfilm Goldeneye en in de X-Mentrilogie. Famke Janssen in Goldeneye:Freek Lauwers