Facebookgebruikers zullen een aantal films kunnen huren in ruil voor 'Facebook Credits', een virtueel betaalmiddel dat voordien al voor verschillende games kon worden gebruikt. Voor 30 credits (omgerekend twee à drie euro) kan je een film 48 uur lang huren en bekijken terwijl je op Facebook surft.

Het concept zit nog in een experimentele fase. Voorlopig wordt de dienst dan ook enkel in de Verenigde Staten aangeboden. 'Batman: The Dark Knight' is de eerste film die gebruikers van Facebook kunnen huren. Toevallig was de prent ook al de eerste film die Warner aanbood als App Edition voor de iPhone.

Pieter Claes

Facebookgebruikers zullen een aantal films kunnen huren in ruil voor 'Facebook Credits', een virtueel betaalmiddel dat voordien al voor verschillende games kon worden gebruikt. Voor 30 credits (omgerekend twee à drie euro) kan je een film 48 uur lang huren en bekijken terwijl je op Facebook surft. Het concept zit nog in een experimentele fase. Voorlopig wordt de dienst dan ook enkel in de Verenigde Staten aangeboden. 'Batman: The Dark Knight' is de eerste film die gebruikers van Facebook kunnen huren. Toevallig was de prent ook al de eerste film die Warner aanbood als App Edition voor de iPhone. Pieter Claes