Na het inblikken van de laatste Harry Potterfilm zei Watson dat ze zich wou concentreren op haar studies aan de universiteit van Oxford. Haar productiviteit als actrice is sindsdien niet gedaald. Na 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two' speelde ze mee in 'My Week With Marilyn' en 'The Perks of Being a Wallflower'. Buiten 'The Bling Ring' heeft de Britse actrice ook getekend voor 'Your Voice in My Head', de nieuwe film van Potterregisseur David Yates.

'The Bling Ring' is de vijfde film van Sofia Coppola. Eerder won de dochter van Francis Ford een Oscar voor het scenario van haar debuutfilm 'Lost In Translation'. Haar laatste film 'Somewhere' won de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië. (BW)

Na het inblikken van de laatste Harry Potterfilm zei Watson dat ze zich wou concentreren op haar studies aan de universiteit van Oxford. Haar productiviteit als actrice is sindsdien niet gedaald. Na 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two' speelde ze mee in 'My Week With Marilyn' en 'The Perks of Being a Wallflower'. Buiten 'The Bling Ring' heeft de Britse actrice ook getekend voor 'Your Voice in My Head', de nieuwe film van Potterregisseur David Yates. 'The Bling Ring' is de vijfde film van Sofia Coppola. Eerder won de dochter van Francis Ford een Oscar voor het scenario van haar debuutfilm 'Lost In Translation'. Haar laatste film 'Somewhere' won de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië. (BW)