Egyptische media berichtten het tragische nieuws van haar dood. Haar zoon Tarek Sharif bevestigt het nieuws, maar geeft geen doodsoorzaak.

De ex-vrouw van de Egyptische acteur Omar Sharif gold als een van de grootste filmsterren van de Arabische cinema. Ze begon haar carrière op de leeftijd van 7 en speelde mee in bijna 100 films. Ze kreeg de bijnaam 'Lady of the Arabic Screen'.Hamama zette zich in voor de Egyptische cinema en wees op het belang van vrouwen in de filmwereld.

Ze was drie keer getrouwd en kreeg twee kinderen. Haar derde man, Mohammad Abdel Wahab Mahmoud, en dochter Nadia en zoon Tarek blijven achter. Zondag nog zal ze begraven worden. (Belga/LP)

Egyptische media berichtten het tragische nieuws van haar dood. Haar zoon Tarek Sharif bevestigt het nieuws, maar geeft geen doodsoorzaak. De ex-vrouw van de Egyptische acteur Omar Sharif gold als een van de grootste filmsterren van de Arabische cinema. Ze begon haar carrière op de leeftijd van 7 en speelde mee in bijna 100 films. Ze kreeg de bijnaam 'Lady of the Arabic Screen'.Hamama zette zich in voor de Egyptische cinema en wees op het belang van vrouwen in de filmwereld. Ze was drie keer getrouwd en kreeg twee kinderen. Haar derde man, Mohammad Abdel Wahab Mahmoud, en dochter Nadia en zoon Tarek blijven achter. Zondag nog zal ze begraven worden. (Belga/LP)