De 'seventies'-film American Hustler is de nieuwe langspeler van David O. Russel. De misdaadfilm is gebaseerd op het 'Abscam'-schandaal eind jaren zeventig, de beruchte FBI-operatie die een handel in gestolen goederen moest ontmaskeren, maar uiteindelijk leidde tot de val van zes corrupte politici in het Amerikaanse Congres.

O. Russel heeft voor de gelegenheid de cast van zijn twee vorige films - de romantische komedie 'Silver Lining Playbook' en het boksdrama 'The Fighter' - verenigd, zijnde Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence en Robert De Niro. Een indrukwekkende namenlijst!

De release van American Hustler is voorzien op 25 december, net op tijd om een Oscar-nominatie mee te pikken. (DB)

De 'seventies'-film American Hustler is de nieuwe langspeler van David O. Russel. De misdaadfilm is gebaseerd op het 'Abscam'-schandaal eind jaren zeventig, de beruchte FBI-operatie die een handel in gestolen goederen moest ontmaskeren, maar uiteindelijk leidde tot de val van zes corrupte politici in het Amerikaanse Congres. O. Russel heeft voor de gelegenheid de cast van zijn twee vorige films - de romantische komedie 'Silver Lining Playbook' en het boksdrama 'The Fighter' - verenigd, zijnde Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence en Robert De Niro. Een indrukwekkende namenlijst! De release van American Hustler is voorzien op 25 december, net op tijd om een Oscar-nominatie mee te pikken. (DB)