Stripuitgeverij Marvel heeft een twee minuten durende teaser van de derde 'Iron Man'-film gelanceerd. Daarin speelt Robert Downey Jr. opnieuw de held Tony Stark. Ook andere belangrijkste karakters - Gwyneth Paltrow als Pepper Potts, Don Cheadle als James 'Rhodey' Rhodes - keren terug.

In de teaser is de nieuwste vijand van Iron Man te zien, een mysterieuze slechterik die The Mandarin wordt genoemd. Die rol wordt gespeeld door Ben Kingsley. Eerder raakte de plot al bekend: Tony Stark zal een tegenover een vijand komen te staan 'die geen grenzen kent' en ondertussen ook een antwoord probeert te vinden op de vraag die hem al lang kwelt: "Maakt de man het pak of maakt het pak de man?"

De opnames van 'Iron Man 3' gingen in juni van start en werden in augustus zes weken uitgesteld toen Robert Downey Jr. zijn enkel bezeerde tijdens een stunt. Het is al de vierder keer dat Downey Jr. in de huid kruipt van Tony Stark, een miljonair die een gewapend pak uitvindt en zichzelf tot superheld bombardeert. De 47-jarige acteur speelde Stark voordien al in 'Iron Man', 'Iron Man 2' en 'The Avengers'.

'Iron Man 3' wordt in april volgend jaar verwacht.

Stripuitgeverij Marvel heeft een twee minuten durende teaser van de derde 'Iron Man'-film gelanceerd. Daarin speelt Robert Downey Jr. opnieuw de held Tony Stark. Ook andere belangrijkste karakters - Gwyneth Paltrow als Pepper Potts, Don Cheadle als James 'Rhodey' Rhodes - keren terug. In de teaser is de nieuwste vijand van Iron Man te zien, een mysterieuze slechterik die The Mandarin wordt genoemd. Die rol wordt gespeeld door Ben Kingsley. Eerder raakte de plot al bekend: Tony Stark zal een tegenover een vijand komen te staan 'die geen grenzen kent' en ondertussen ook een antwoord probeert te vinden op de vraag die hem al lang kwelt: "Maakt de man het pak of maakt het pak de man?" De opnames van 'Iron Man 3' gingen in juni van start en werden in augustus zes weken uitgesteld toen Robert Downey Jr. zijn enkel bezeerde tijdens een stunt. Het is al de vierder keer dat Downey Jr. in de huid kruipt van Tony Stark, een miljonair die een gewapend pak uitvindt en zichzelf tot superheld bombardeert. De 47-jarige acteur speelde Stark voordien al in 'Iron Man', 'Iron Man 2' en 'The Avengers'. 'Iron Man 3' wordt in april volgend jaar verwacht.