De tweede prent in de 'Divergent Series' bouwt verder op de basis van 'Divergent'. De meest recente episode uit de vijfdelige filmreeks speelt zich af tijdens de nasleep van de zware strijd die losbarstte net voor 'Insurgent'. Hoofdrolspelers Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zijn nu vluchtelingen die worden opgejaagd door Jeanine (Kate Winslet), de leidster van The Erudites. Samen belanden ze van de ene bloedstollende situatie in de andere terwijl ze moeten ontrafelen waarom Tris' familie zich heeft opgeofferd en waarom The Erudites alle macht in handen willen krijgen.

De regie is in handen van Robert Schwentke, bekend van de dolkomische actiefilm 'RED'. Hij vervangt de regisseur van de eerste film, Neil Burger, die achter de schermen nog wel aan wat touwtjes trekt als producer. (WH)

De tweede prent in de 'Divergent Series' bouwt verder op de basis van 'Divergent'. De meest recente episode uit de vijfdelige filmreeks speelt zich af tijdens de nasleep van de zware strijd die losbarstte net voor 'Insurgent'. Hoofdrolspelers Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zijn nu vluchtelingen die worden opgejaagd door Jeanine (Kate Winslet), de leidster van The Erudites. Samen belanden ze van de ene bloedstollende situatie in de andere terwijl ze moeten ontrafelen waarom Tris' familie zich heeft opgeofferd en waarom The Erudites alle macht in handen willen krijgen. De regie is in handen van Robert Schwentke, bekend van de dolkomische actiefilm 'RED'. Hij vervangt de regisseur van de eerste film, Neil Burger, die achter de schermen nog wel aan wat touwtjes trekt als producer. (WH)