"Ze is een teken van hoop", zegt president Snow. "Ze moet worden uitgeschakeld." De eerste trailer van 'The Hunger Games: Catching Fire' is donker, apocalyptisch en duidelijk geen pretje voor hoofdpersonage Katniss.

De eerste trailer van 'The Hunger Games: Catching Fire' is verschenen. Hij werd zondagavond voor het eerst vertoond op de MTV Movie Awards, en ingeleid door een van de sterren van de film Liam Hemsworth. Na het overweldigende succes van het eerste deel, belooft ook 'Catching Fire' een echte blockbuster te worden.

De trailer opent met Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson), die voor een woelige menigte worden voorgesteld als winnaars van de 74ste Hunger Games. Er heerst onrust onder de bevolking en al snel blijkt dat Katniss het laatste beetje hoop is op een betere wereld.

We zien Donald Sutherland die zijn rol weer opneemt als President Snow en Philip Seymour Hoffman die in de huid kruipt van Plutarch Heavensbee, hoofd van de Hunger Games. Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci en Jeffrey Wright vervolledigen de sterrencast.

Eerder deze maand maakte MTV het publiek al warm met een korte teaser van 'Catching Fire', maar het was tot nu wachten op een echte trailer. Het is de tweede keer dat een trailer van de reeks gereleaset werd op de MTV Movie Awards. In 2011 vertoonden de Awards al de eerste trailer van The Hunger Games.

'The Hunger Games: Catching fire' verschijnt op 22 november in de zalen. (JH)

"Ze is een teken van hoop", zegt president Snow. "Ze moet worden uitgeschakeld." De eerste trailer van 'The Hunger Games: Catching Fire' is donker, apocalyptisch en duidelijk geen pretje voor hoofdpersonage Katniss. De eerste trailer van 'The Hunger Games: Catching Fire' is verschenen. Hij werd zondagavond voor het eerst vertoond op de MTV Movie Awards, en ingeleid door een van de sterren van de film Liam Hemsworth. Na het overweldigende succes van het eerste deel, belooft ook 'Catching Fire' een echte blockbuster te worden. De trailer opent met Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson), die voor een woelige menigte worden voorgesteld als winnaars van de 74ste Hunger Games. Er heerst onrust onder de bevolking en al snel blijkt dat Katniss het laatste beetje hoop is op een betere wereld. We zien Donald Sutherland die zijn rol weer opneemt als President Snow en Philip Seymour Hoffman die in de huid kruipt van Plutarch Heavensbee, hoofd van de Hunger Games. Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci en Jeffrey Wright vervolledigen de sterrencast. Eerder deze maand maakte MTV het publiek al warm met een korte teaser van 'Catching Fire', maar het was tot nu wachten op een echte trailer. Het is de tweede keer dat een trailer van de reeks gereleaset werd op de MTV Movie Awards. In 2011 vertoonden de Awards al de eerste trailer van The Hunger Games. 'The Hunger Games: Catching fire' verschijnt op 22 november in de zalen. (JH)