Al van in 2006 wordt er gewerkt aan een script voor een vervolg op Sin City, gebaseerd op de stripreeks van Frank Miller. Miller en bezige bij Robert Rodriguez creëerden samen met hun creatieve achterban de sfeervolle zwart-witstad die decor staat voor Basin City, een donkere metropool waar in zonde leven eerder een regel dan een uitzondering is.

Tussen alle criminaliteiten door vonden Miller en Rodriguez ruim de tijd om ook een menselijk verhaal in de chaos te stoppen. De bloederige wraakacties van John Hartigan, de wreedheden van de Yellow Man en de vete tussen een groepje huurlingen en een groepje prostituees scharrelde meteen een grote schare fans samen. Er werd dan ook reikhalzend uitgekeken naar een vervolg.

Maandag postte Robert Rodriguez zelf een eerste foto van de film op zijn Twitterpagina. Hierop is Josh Brolin te zien als het personage Dwight. A Dame To Kill For is wederom gebaseerd op een reeks verhalen van Frank Miller. Het personage van Brolin raakt verwikkeld in een web van intrige dankzij Ava Lord (Eva Green) en Marv (Mickey Rourke). Ook de bekende personages Hartigan (Bruce Willis), Nancy (Jessica Alba) en Goldie (Jamie King) keren terug in de sequel. De kenmerkende neo-noir stijl waarin de film wordt gemaakt, keert ook integraal terug.

De film draait vanaf 2 oktober 2013 in de Belgische zalen. (TR)

Al van in 2006 wordt er gewerkt aan een script voor een vervolg op Sin City, gebaseerd op de stripreeks van Frank Miller. Miller en bezige bij Robert Rodriguez creëerden samen met hun creatieve achterban de sfeervolle zwart-witstad die decor staat voor Basin City, een donkere metropool waar in zonde leven eerder een regel dan een uitzondering is. Tussen alle criminaliteiten door vonden Miller en Rodriguez ruim de tijd om ook een menselijk verhaal in de chaos te stoppen. De bloederige wraakacties van John Hartigan, de wreedheden van de Yellow Man en de vete tussen een groepje huurlingen en een groepje prostituees scharrelde meteen een grote schare fans samen. Er werd dan ook reikhalzend uitgekeken naar een vervolg. Maandag postte Robert Rodriguez zelf een eerste foto van de film op zijn Twitterpagina. Hierop is Josh Brolin te zien als het personage Dwight. A Dame To Kill For is wederom gebaseerd op een reeks verhalen van Frank Miller. Het personage van Brolin raakt verwikkeld in een web van intrige dankzij Ava Lord (Eva Green) en Marv (Mickey Rourke). Ook de bekende personages Hartigan (Bruce Willis), Nancy (Jessica Alba) en Goldie (Jamie King) keren terug in de sequel. De kenmerkende neo-noir stijl waarin de film wordt gemaakt, keert ook integraal terug. De film draait vanaf 2 oktober 2013 in de Belgische zalen. (TR)