Met een meer dan beloftevolle lijst aan films is 'Vous n'avez encore rien vu' een van de films waar op het komende Filmfestival van Cannes het meest naar uitgekeken wordt. Regisseur van dienst is de legendarische Alain Resnais, die Franse evergreens als 'Hiroshima Mon Amour' (1959) en 'L'année dernière à Marienbad' (1961) op zijn conto heeft staan. 'Rien vu' zou Resnais' laatste film zijn.

De cast is alleszins niet om naast te kijken. Mathieu Amalric, Pierre Arditi,Sabine Azéma, Jean-Noël Broute, Anne Consigny, Anny Duperey, Hippolyte Girardot, Gérard Lartigau, Michel Piccoli, Denis Podalydes, Michel Robin, Andrzej Seweryn, Jean-Chrétien Sibertin-Blanc, Michel Vuillermoz en Lambert Wilson maken allemaal het mooie weer.

Ironisch genoeg, en misschien wel een beetje opzettelijk, toont de film een groep acteurs die samenkomen om het testament te aanhoren van de overleden toneelschrijver Antoine. In dat testament heeft hij nog een laatste verzoek voor de acteurs.

De film kent op 21 mei zijn première in Cannes en op 26 september in de Franse zalen. (JVDV)

Met een meer dan beloftevolle lijst aan films is 'Vous n'avez encore rien vu' een van de films waar op het komende Filmfestival van Cannes het meest naar uitgekeken wordt. Regisseur van dienst is de legendarische Alain Resnais, die Franse evergreens als 'Hiroshima Mon Amour' (1959) en 'L'année dernière à Marienbad' (1961) op zijn conto heeft staan. 'Rien vu' zou Resnais' laatste film zijn. De cast is alleszins niet om naast te kijken. Mathieu Amalric, Pierre Arditi,Sabine Azéma, Jean-Noël Broute, Anne Consigny, Anny Duperey, Hippolyte Girardot, Gérard Lartigau, Michel Piccoli, Denis Podalydes, Michel Robin, Andrzej Seweryn, Jean-Chrétien Sibertin-Blanc, Michel Vuillermoz en Lambert Wilson maken allemaal het mooie weer. Ironisch genoeg, en misschien wel een beetje opzettelijk, toont de film een groep acteurs die samenkomen om het testament te aanhoren van de overleden toneelschrijver Antoine. In dat testament heeft hij nog een laatste verzoek voor de acteurs. De film kent op 21 mei zijn première in Cannes en op 26 september in de Franse zalen. (JVDV)