In Easy krijgt u te zien hoe de meest diverse stadsmussen met de liefde omgaan. Naast veelbelovende talenten als Aya Cash, Dave Franco en Gugu Mbatha-Raw ziet u Orlando Bloom en Malin Akerman als een koppel dat een geschikte kandidaat voor een triootje scout.

Het personage van Michael Chernus (Orange is the New Black) waagt zich met zijn wederhelft aan erotische rollenspellen. Maar Easy is meer dan wat koppels die met seks experimenteren. Zo kruipt Emily Ratajkowski in de huid van een zelfverklaarde selfiekunstenares die een graphic novelist (Marc Maron) leert kennen via een verhitte discussie over kunst. En er is ook een vleeseter die zich voordoet als veganist om indruk te maken aan de bar.

Een humoristische studie over onze snel veranderende samenleving aan de hand van de relaties die we aangaan. (SR)

Vanaf 22 september beschikbaar op Netflix.

In Easy krijgt u te zien hoe de meest diverse stadsmussen met de liefde omgaan. Naast veelbelovende talenten als Aya Cash, Dave Franco en Gugu Mbatha-Raw ziet u Orlando Bloom en Malin Akerman als een koppel dat een geschikte kandidaat voor een triootje scout. Het personage van Michael Chernus (Orange is the New Black) waagt zich met zijn wederhelft aan erotische rollenspellen. Maar Easy is meer dan wat koppels die met seks experimenteren. Zo kruipt Emily Ratajkowski in de huid van een zelfverklaarde selfiekunstenares die een graphic novelist (Marc Maron) leert kennen via een verhitte discussie over kunst. En er is ook een vleeseter die zich voordoet als veganist om indruk te maken aan de bar. Een humoristische studie over onze snel veranderende samenleving aan de hand van de relaties die we aangaan. (SR)Vanaf 22 september beschikbaar op Netflix.