Avatar krijgt z'n langverwachte DVD en Blu-Ray-release. Vanaf 21 april kan je de lichtjes aangepaste versie van de blockbuster thuis in de zetel bekijken. De release valt in de VS samen met de veertigste verjaardag van Earth Day op 22 april. Deze "Dag van de Aarde" moet de mensen bewust maken van hun consumentengedrag en de invloed ervan op het milieu. Ofte: wat James Cameron ons met Avatar probeerde bij te brengen.

KNT

Speciaal aan deze versie van de film is een geschrapte Na'vi-seksscène. De scène waarin de avatar van Jake Sully (Sam Worthington) en de Na'vi-prinses Neytiri (Zoe Saldana) de blauwe liefde bedrijven, werd uit de bioscoopversie geweerd om de film voor alles en iedereen toegankelijk te houden. Wees dus klaar voor een blauw potje haarworstelen, het moeten niet altijd verstrengelde mensenlijven zijn.

Recordopbrengst

De film is met zijn opbrengt van 2,6 miljard dollar (ruim 1,8 miljard euro) wereldwijd, waarvan 10,6 miljoen euro in België, het grootste kassucces ooit. De verkoop van de DVD en de Blu-Ray moet de opbrengst nog wat meer de hoogte in jagen.

Gisteren kondigde regisseur James Cameron trouwens aan dat ook Titanic in een 3D-jasje gestoken wordt.

Te lang op de maan van Pandora vertoeft? Hieronder nogmaals de trailer van het grootste kasssucces ooit.

Avatar krijgt z'n langverwachte DVD en Blu-Ray-release. Vanaf 21 april kan je de lichtjes aangepaste versie van de blockbuster thuis in de zetel bekijken. De release valt in de VS samen met de veertigste verjaardag van Earth Day op 22 april. Deze "Dag van de Aarde" moet de mensen bewust maken van hun consumentengedrag en de invloed ervan op het milieu. Ofte: wat James Cameron ons met Avatar probeerde bij te brengen. KNTSpeciaal aan deze versie van de film is een geschrapte Na'vi-seksscène. De scène waarin de avatar van Jake Sully (Sam Worthington) en de Na'vi-prinses Neytiri (Zoe Saldana) de blauwe liefde bedrijven, werd uit de bioscoopversie geweerd om de film voor alles en iedereen toegankelijk te houden. Wees dus klaar voor een blauw potje haarworstelen, het moeten niet altijd verstrengelde mensenlijven zijn. RecordopbrengstDe film is met zijn opbrengt van 2,6 miljard dollar (ruim 1,8 miljard euro) wereldwijd, waarvan 10,6 miljoen euro in België, het grootste kassucces ooit. De verkoop van de DVD en de Blu-Ray moet de opbrengst nog wat meer de hoogte in jagen. Gisteren kondigde regisseur James Cameron trouwens aan dat ook Titanic in een 3D-jasje gestoken wordt. Te lang op de maan van Pandora vertoeft? Hieronder nogmaals de trailer van het grootste kasssucces ooit.