De Franse schone Marion Cotillard begon wereldwijd naam te maken met haar rol in het fantasiedrama 'Big Fish' van Tim Burton. Joseph Gordon-Levitt speelde naast wijlen Heath Ledger in de tienerfilm 'Ten Things I Hate About You' en had in de jaren negentig een hoofdrol in de televisieserie '3rd Rock from the Sun'.

Regisseur Christopher Nolan was blijkbaar erg tevreden over zijn acteurs uit zijn vorige film. We kunnen hem geen ongelijk geven. De droominvasiefilm leverde hem maar liefst vier Oscars en 1 Bafta Film Award op. Deze keer zullen de drie 'Inception'-sterren naast kleppers als Christian Bale (Batman), Anne Hathaway (Catwoman), Gary Oldman en Morgan Freeman hun beste acteerprestaties mogen bovenhalen.

Nolan is aan zijn aan zijn derde batmanfilm begonnen. Eerder regisseerde hij al 'Batman Begins' in 2005 en 'The Dark Knight' in 2008. Bale, Freeman en Oldman draaien al mee vanaf de eerste prent. 'The Dark Knight Rises' wordt op 20 juli 2012 in de Amerikaanse bioscopen verwacht. Wanneer de film ook bij ons te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Julie Herreman

De Franse schone Marion Cotillard begon wereldwijd naam te maken met haar rol in het fantasiedrama 'Big Fish' van Tim Burton. Joseph Gordon-Levitt speelde naast wijlen Heath Ledger in de tienerfilm 'Ten Things I Hate About You' en had in de jaren negentig een hoofdrol in de televisieserie '3rd Rock from the Sun'. Regisseur Christopher Nolan was blijkbaar erg tevreden over zijn acteurs uit zijn vorige film. We kunnen hem geen ongelijk geven. De droominvasiefilm leverde hem maar liefst vier Oscars en 1 Bafta Film Award op. Deze keer zullen de drie 'Inception'-sterren naast kleppers als Christian Bale (Batman), Anne Hathaway (Catwoman), Gary Oldman en Morgan Freeman hun beste acteerprestaties mogen bovenhalen. Nolan is aan zijn aan zijn derde batmanfilm begonnen. Eerder regisseerde hij al 'Batman Begins' in 2005 en 'The Dark Knight' in 2008. Bale, Freeman en Oldman draaien al mee vanaf de eerste prent. 'The Dark Knight Rises' wordt op 20 juli 2012 in de Amerikaanse bioscopen verwacht. Wanneer de film ook bij ons te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Julie Herreman