Brightfish, de regie voor bioscoopreclame in België, slaat de handen in elkaar met Donald Muylle himself. Samen roepen ze op tot creatieve inzendingen, die het gekende Dovy Keukens-reclamespotje een upgrade geven.

Een jury van 8 ex-Cannes Lions winnaars zal onder het toeziend oog van de voorzitter, Donald Muylle, het beste script uit alle inzendingen selecteren. De winnende spot zal gemaakt worden door productiehuis Caviar en vertoond worden in de Belgische bioscopen. Bovendien zakt het winnende team af naar Cannes om ons land te verdedigen op de Young Lions Competition, die deel uitmaakt van het Cannes Lions reclamefestival. In de categorie film kunnen een internationaal publiek overtuigen van hun talent.

Het Cannes Lions festival vindt dit jaar plaats van 18 tot 25 juni.

www.creativeupgrade.be.

Brightfish, de regie voor bioscoopreclame in België, slaat de handen in elkaar met Donald Muylle himself. Samen roepen ze op tot creatieve inzendingen, die het gekende Dovy Keukens-reclamespotje een upgrade geven. Een jury van 8 ex-Cannes Lions winnaars zal onder het toeziend oog van de voorzitter, Donald Muylle, het beste script uit alle inzendingen selecteren. De winnende spot zal gemaakt worden door productiehuis Caviar en vertoond worden in de Belgische bioscopen. Bovendien zakt het winnende team af naar Cannes om ons land te verdedigen op de Young Lions Competition, die deel uitmaakt van het Cannes Lions reclamefestival. In de categorie film kunnen een internationaal publiek overtuigen van hun talent. Het Cannes Lions festival vindt dit jaar plaats van 18 tot 25 juni.www.creativeupgrade.be.