Dat voetbal de belangrijkste bijzaak ter wereld is, kon u de voorbije weken nog vaststellen dankzij de Braziliaanse avonturen van de Rode Duivels. Maar dezelfde passie en devotie vind je op alle sociale en sportieve niveaus. Zo ook bij de supporters van toekomstig landskampioen KAA Gent.

Samen met het camerateam van theatergezelschap Victoria Deluxe volgde regisseur Brecht Vanhoenacker elf heel verschillende Buffalo-supporters tijdens het seizoen 2013-2014 en registreerde hij hun momenten van blijdschap en (vooral) ontgoocheling in en rond de Ghelamco Arena, de nieuwe tempel van de club.

Wie deze documentaire over clubliefde in het algemeen en liefde voor La Gantoise in het bijzonder wil zien, kan dat van 19 tot en met 23 juli in de Gentse Studio Skoop (tickets via uitbureau.be), en later ook in enkele supportersclubs van AA Gent. Een vrijblijvende tip: uw blauw-zwarte sjaal laat u beter thuis.

Dat voetbal de belangrijkste bijzaak ter wereld is, kon u de voorbije weken nog vaststellen dankzij de Braziliaanse avonturen van de Rode Duivels. Maar dezelfde passie en devotie vind je op alle sociale en sportieve niveaus. Zo ook bij de supporters van toekomstig landskampioen KAA Gent. Samen met het camerateam van theatergezelschap Victoria Deluxe volgde regisseur Brecht Vanhoenacker elf heel verschillende Buffalo-supporters tijdens het seizoen 2013-2014 en registreerde hij hun momenten van blijdschap en (vooral) ontgoocheling in en rond de Ghelamco Arena, de nieuwe tempel van de club. Wie deze documentaire over clubliefde in het algemeen en liefde voor La Gantoise in het bijzonder wil zien, kan dat van 19 tot en met 23 juli in de Gentse Studio Skoop (tickets via uitbureau.be), en later ook in enkele supportersclubs van AA Gent. Een vrijblijvende tip: uw blauw-zwarte sjaal laat u beter thuis.