Het sprookje over de kleine Jaak die goud steelt van een boze kinderetende reus krijgt een moderne verfilming. In 1947 beklom Mickey Mouse al eens de bonenstaak.

De nieuwe prent zal zowel komedie als emoties in petto hebben voor de kijker. Nathan Greno, de regisseur van 'Tangled', zal opnieuw in de regiestoel zetelen voor Disney.

Robert Lopez en Kirsten Anderson-Lopez, de breinen achter 'Let it Go' werken momenteel aan de soundtrack. Dit zou wel eens de volgende Disneyhit in de maak kunnen zijn. (LP)

Het sprookje over de kleine Jaak die goud steelt van een boze kinderetende reus krijgt een moderne verfilming. In 1947 beklom Mickey Mouse al eens de bonenstaak. De nieuwe prent zal zowel komedie als emoties in petto hebben voor de kijker. Nathan Greno, de regisseur van 'Tangled', zal opnieuw in de regiestoel zetelen voor Disney. Robert Lopez en Kirsten Anderson-Lopez, de breinen achter 'Let it Go' werken momenteel aan de soundtrack. Dit zou wel eens de volgende Disneyhit in de maak kunnen zijn. (LP)